Felhasználási feltételek

A www.menyhart.hu weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a Menyhárt Ügyvédi Iroda (székhelye: 2040 Budaörs, Ébner György köz 4., a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

A Weboldal üzemeltetője az elhelyezett tartalom vonatkozásában a felelősséget kizárja, különös tekintettel arra, hogy az oldalon található információkhoz való hozzáférés, az információk rendelkezésére bocsátása ingyenesen történik. A Weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül jogi tanácsadásnak, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el, azok üzleti, pénzügyi vagy más döntések meghozatalának alapjául nem szolgálhatnak.

A Weboldalon szereplő információk, dokumentumok letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja. A felelősség kizárása kiterjed különösen az információk, dokumentumok hatályosságára, teljes körűségére, megfelelőségére.

A Weboldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt, azokért felelősség nem terheli.

Tekintettel arra, hogy a világháló nyílt, biztonságosnak nem minősíthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, bármely egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.